17 December 2016

NATURE HEALTH FARM | YOU'LL BE HEALTHIER

Assalamualaikum

Kehidupan seharian yaya amat sibuk sekarang dengan urusan keluarga. Sekarang ni ummi ayah yaya dah mula pergi kursus haji , jadi yaya kena jaga adik bongsu yaya tu. Kadang - kadang nak melayan ragam adik adakalanya merajuk tu, yaya bagi adik bongsu yaya aiskrim atau jajan tau. 


Baru - baru ni yaya ada pergi event, jadi yaya dapat sikit doorgift..hihi..ni first time dengar jenama kesihatan Nature Health Farm (NHF). Yaya dapat biskut, G-Free Gluten Free Cookies dan juga minuman detox sesuai untuk satu keluarga, iaitu Bio Berries. 

Apa itu Bio Berries ?
Bio Berries ini mempunyai kepekatan yang sangat tinggi komponen aktif bermanfaat yang bersaiz kecil. Ianya bertindak menahan haba dan jugda asid selain menunjukkan hasil yang positif dalam suasana klinikal. Terbukti merawat radang kulit, anti - alergi dan juga antioksiden. 


G-Free Gluten Free Cookies pula adalah :Untuk pengetahuan, biskut ini mempunyai gluten yang akan membantu pemprosesan pencernaan. Biskut ini lazat dan rangup sedikit, ada pelbagai perisa yang boleh korang dapatkan. 

Untuk keterangan lanjut, boleh layari laman NHF

No comments:

Post a Comment